Actualitate Invatamant

Actualizare / Trei şcoli din Maramureş, închise din cauza zăpezii. Cursuri suspendate până vineri şi la Cavnic

La solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș s-a aprobat suspendarea cursurilor, din cauza ninsorilor abundente, în data de 15 ianuarie, la mai multe unităţi de învăţământ din judeţ.

Este vorba de Școala Gimnazială ”Dr. Teodor Mihali” Baia Mare, Școala Gimnazială Vima Mică, structura Aspra și Școala Gimnazială ”Augustin Buzura” Copalnic Mănăștur, structura Preluca Nouă.

Cererea Asociației Elevilor Maramureș de suspendare a orelor de curs în municipiul Baia Mare a fost prezentată, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a solicitat respectarea prevederile legislației în vigoare ( suspendarea cursurilor se efectuează la cererea directorului unității de învățământ, în baza hotărârii Consiliului de Administrație, respectiv aprobării Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean). Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș a precizat că,. până la începerea ședinței de lucru, nu au fost înregistrate solicitări de suspendare a cursurilor din partea conducerilor de unități de învățământ din Baia Mare. Autoritățile administrației publice locale băimărene prezente la ședință au precizat că utilajele au intervenit și au lucrat la deszăpezirea și lărgirea părții carosabile.

Cursurile se suspendă şi la Colegiul Economic  “Pintea Viteazul” din Cavnic în perioada 16-18 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *