112

A accidentat cu maşina un biciclist la Vişeu de Jos, apoi a părăsit locul faptei. Făptaşul a fost identificat în scurt timp de poliţişti

Ieri, la ora 11.00, poliţiştii din Vişeu de Jos au fost sesizaţi pe SNUAU 112, că pe DN 18, în localitatea Vişeu de Jos, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

La aproximativ două ore de la sesizare, poliţiştii au identificat şoferul implicat: un sighetean de 52 de ani. Verificările efectuate au relevat că în timp ce conducea un autoturism, acesta ar fi acroşat un biciclist în momentul în care s-ar fi angajat în depăşirea lui fără a păstra distanţa laterală suficientă, iar apoi şi-a continuat deplasarea.

Biciclistul, în vârstă de 75 de ani, a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijrii medicale. Nu a necesitat internarea.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiei.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *