Actualitate

Accident MORTAL pe DN1: Un șofer de 73 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR

Un șofer de 73 de ani, din Sibiu a murit, sâmbătă, pe DN1, la ieșirea din Avrig spre Brașov, după ce a intrat cu mașina într-un TIR și apoi a fost proiectat în altă mașină. Încă două persoane au fost rănite.

”Șoferul unui autoturism a intrat în DN1, fără să acorde prioritate. Astfel a intrat direct într-un TIR care circula spre Brașov. În urma impactului a fost proiectat în altă mașină care mergea regulamentar spre Sibiu. „Pe DN 1, km. 282+900, ieşire din Avrig spre Braşov, şoferul unui turism pătrunde în drumul naţional, fără să acorde prioritate şi intră în coliziune cu un ansamblu TIR condus regulamentar spre Braşov, după care este proiectat într-un alt turism condus regulamentar spre Sibiu. Şoferul care a pătruns în drumul naţional a murit. El avea 73 de ani și era din Sibiu. Alte 2 persoane au primit ingrijiri medicale”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La accident au intervenit două ambulanţe SMURD şi un echipaj de descarcerare.

„ISU Sibiu intervine cu 2 echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare pe DN1, km 282+900, Avrig, la accident rutier pentru acordarea asistenței medicale, din primele informații sunt 3 victime”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, la ora producerii accidentului.

FOTO: IPJ Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *