112

ACTUALIZARE: Accident la IMMUM. Un autobuz a lovit o mașină – FOTO

În urmă cu puțin timp, pe Strada 8 Martie din Baia Mare , lângă IMMUM a fost semnalat un grav accident de circulație. Un autobuz a lovit un autoturism Volkswagen.

Mai multe echipaje de ambulanță și pompieri s-au deplasat la fața locului.

ACTUALIZARE: Mijlocul de transport în comun care circulă pe Linia 18, Firiza – Baia Mare a ajuns la cap de linie și a dorit să facă manevre de întoarcere pentru a ajunge la garajul aflat în imediata apropiere.  În timp ce se afla în mișcare, autoturismul marca Volkswagen a intrat în plin, la propriu, în autobuz.

Martorii spun că doar o minune a făcut ca să nu fie niciun pasager pentru că mașina s-a înfipt efectiv în autobuz pe ușile de la mijloc.

Aceeași martori mai spun că șoferul Volswagenului ar fi fugit de la locul accidentului. Din fericire nu a fost nimeni rănit, pagubele materiale sunt însă substanțiale.

Vom reveni

7 Responses

  1. E bine de stiut ca acea strada se cheama 8 MARTIE, si nu Vasile Lucaciu sau fosta Baia sprie!

  2. Sunteti rau batuti in cap, cum puteti sa spuneti faptul ca autobuzul a intrat intr-o masina ? Cand se vede clar ca busul este avariat in mijloc, deci, cum a reusit sa intre busul in masina ? (Inainte de actualizare asta specificati)

    Sau doar faceti stiri de cacat fara sa stiti sa scrieti corect ? Mai invatati, ca sunteti la pamant cu exprimarea.

  3. Normal ca soferul volswagenului a disparut imediat. Angajat in cadrul politiei a fost preluat imediat de prietenii sai fiind in stare evidenta de ebrietate.

  4. De ce a fugit pentru ca a fost mort de beat si ESTE SI POLIȚIST LA CIRCULATIE IL CHEAMA MATESAN REMUS toată lumea știe că este un alcoolist inclusiv șefii lui.oare ce masuri se vor lua împotriva lui. A mai avut el odată accident la calea ferată de la Hideaga si a pus-o pe nevasta sa la volan

  5. Din astea faci Remus Matesan? Cum poti sa lucrezi la circulatie si tu sa bei la volan? LA PUSCARIE CU TINE!!!

  6. Buna as a ceva de patia un biet amarit il arestau domnu Matesan remus un alcolist dece nui face nime masuri il tuca tot in c** cinei matesan nine in drum iar since vol cine sunteti nimeni dumnezeu vio Da as a cu neofaceti vol noua va meritati soarta toti care faceti rau iar daca domnu matesan va mai lucra in politie so daca va mal conduce vol face plingere la cedo pantry musamalizare la mal multe acidente facute de Matesan remus carem sa fie cercetat penal so dat afara din politie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *