112

Accident cumplit în Italia. Un tânăr român a murit pe loc, un altul e în comă, după ce s-au izbit cu maşina de un cap de pod

Imagini cumplite au fost surprinse în Italia, după un accident în care un tânăr român a murit pe loc, un altul e în comă, iar maşina lor e un morman de fiare.

Accidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 21:30, la Motta di Livenza, în apropiere de Venezia, unde o maşină în care călătoreau doi români a ieşit de pe şosea, s-a izbit violent de un cap de pod apoi s-a răsturnat şi a rămas pe plafon, într-un şanţ, potrivit Observator.

Şoferul maşinii, un român, I.C., 30 de ani, a murit pe loc, în vreme ce prietenul lui, care era pe locul din dreapta, B.P., 33 de ani, tot român, e în comă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Treviso Today scrie că poliţia italiană investighează circumstanţele acidentului, în condiţiile în care şoseaua era uscată. Cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, şoferul român a pierdut controlul volanului într-o curbă şi nu a mai putut controla autoturismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *