Fenomene meteorologice extreme. Grindină cât portocala

Fenomenele meteorologice extreme încep să măture Europa în fiecare colț al ei. Italia a fost și ea scena unor furtuni puternice, care au culminat cu o ploaie de grindină mare cât portocala, lucru care i-a șocat pe localnici.
6 regiuni din Italia au primit avertizarea de Cod Galben, în timp ce în Toscana a fost decretat Codul Portocaliu, iar autoritățile au avut dreptate. Furtuni puternice, grindină și vânturi de viteză mare i-au terorizat pe italieni în ultimele ore, informează gazetaromaneasca.com.

Bilanțul este unul serios: 20 de oameni răniți, mașini și case distruse, inundații. Zeci de persoane s-au prezentat la spitale cu rănile provocate de grindina mare chiar și cât o portocală, în timp ce autoritățile au fost în alertă în special din cauza inundațiilor care, în unele zone, au transformat străzile în veritabile râuri.

În zona Milano Marittima a fost semnalată inclusiv apariția unei tornade. Aceasta a făcut pagube considerabile, după ce copacii pe care a reușit să-i smulgă au distrus tot ce le-a ieșit în cale, în special zeci de mașini.

 

Stirea urmatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termeni de folosire si Politica de Confidentialitate.

Bloguri eMM recente