112

Doi buzeşteni, depistaţi de poliţişti după ce au furat două biciclete din Fărcaşa

foto punctul.ro

Atunci când poliţiştii sunt sesizaţi cu privire la comiterea unui furt, imediat după ce fapta a fost săvârşită, cresc şansele ca autorii să fie identificaţi cu operativitate şi victimele să-şi recupereze astfel prejudiciul. Un caz soluţionat ieri de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa vine să confirme acest lucru.


În jurul orei 11.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la furtul a două biciclete. Victimele au precizat că bicicletele au fost lăsate în noaptea de 18 spre 19 noiembrie neasigurate, în faţa unui bloc situat pe strada Independenţei.

La doar câteva ore de la sesizare, operativitatea şi profesionalismul poliţiştilor au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Verificările efectuate au relevat că este vorba de un bărbat de 38 de ani şi un minor, ambii din Buzeşti. Aceştia nu au reuşit să se bucure de „noile achiziţii”, întrucât bicicletele au fost restituite proprietarilor, iar cei doi bănuiţi sunt ocupaţi acum să dea declaraţii în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *