Sport

300 de sportivi din ţară participă la un stagiu de perfecționare de taekwondo, în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare

În Baia Mare în acest weekend s-au adunat aproape trei sute de sportivi de taekwondo de la 14 cluburi din ţară. Sala Sporturilor “Lascăr Pană” este gazda unui stagiu național de perfecționare pentru a demonstra că sunt cei mai buni la arte marțiale. Printre participanţi se numără sportivi de doar şase ani, dar şi maeștri cu experienţă.

Unul dintre cei mai mici sportivi are doar şase ani. “Eu fac taekwondo de 2 ani. Mă ajută să mă apăr de alţii”, spune Raul.

Tot la patru ani a descoperit artele marţiale şi Victor. Acum, la 17 ani, este printre campionii Clubului Sportiv ”Dragonul” Baia Mare şi are sute de medalii.

 

“În Baia Mare se desfăşoară stagiul naţional pentru sportivi, un stagiu important, unde sunt prezenţi 270 de sportivi de la 14 cluburi din ţară. Copiii trebuie să practice sport, nu contează ce sport, toate sunt importante, să facă copiii mişcare”, spune antrenorul Clubului Sportiv Dragonul, Dan Goron.

Tot în Baia Mare, în luna aprilie va avea loc şi pregătirea lotului naţional de taekwondo pentru participarea la campionatul mondial din Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *