Sport

Volei: Virgil Rău, acuzat de agresiune de către foștii elevi

Dintr-un articol semnat de jurnalistul Costin Ștucan pe Gazeta Sporturilor aflăm faptul că Virgil Rău, antrenorul echipei CSS 2 CNE UKRO Baia Mare din Divizia A1 de volei masculin, este acuzat de mai mulți foști elevi de agresiune psihică și fizică.

Acuzațiile la adresa antrenorului Virgil Rău au fost lansate prima dată de Răzvan Răcășan, voleibalist ajuns, între timp, la Timișoara.

În cursul zilei de ieri, Alexandru Ionescu, sportiv suspendat de clubul băimărean, deși e considerat ca fiind unul dintre cele mai tari talente ale României, a confirmat agresiunile fizice și verbale la care a fost supus de către Virgil Rău.

Mărturiile referitoare la comportamentul antrenorului de la Centrul de Excelență au fost completate de Daniel Ivașcu, voleibalist din Blaj care, după doar un an, s-a întors acasă împreună cu fratele său mai mic.

Contactat de reporterii Gazetei, Virgil Rău a negat unele acuzații, declarând că se poate aștepta la o conspirație dusă împotriva lui de unii dintre foștii jucători.

Robert Bandi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *