Sport

Volei Masculin – Înfrângere pentru Știința Explorări în ultimul meci din 2017

În prima etapă a returului din Divizia A1 la volei masculin, Știința Explorări Baia Mare a jucat pe propriul teren împotriva campionilor de la CSVM Zalău.

Tratând partida cu seriozitate, clubul sălăjean a câștigat cu 3-0. Primul set a fost adjudecat cu 25-21, al doilea cu 25-20, iar ultimul cu 25-19. Rareș Bălean, cu 19p, și sârbul Filip Stoilovic (13p) au încris aproape jumătate din punctele victorioase ale Zalăului.

Aflată în zona inferioară a clasamentului (doar 4 victorii în 12 meciuri), Știința Explorări se confruntă cu probleme care îi afectează parcursul din campionat, fapt semnalat atât de antrenorul Marius Botea, cât și de tehnicianul advers:

Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări): “Am pierdut în fața unui adversar valoros, care a și jucat foarte bine. Noi avem probleme de tot felul și încercăm să le facem față, așa cum putem.”

Marian Constantin (antrenor princ. VM Zalău): “Întotdeauna o victorie obținută în deplasare cu Știința Explorări este prețioasă. Știm că băimărenii au și ei problemele lor, dar noi nu ne-am asumat niciun risc și am jucat la capacitate maximă.”

După ultimul joc din 2017, Știința Explorări rămâne pe locul 9 în clasamentul Diviziei A1, iar CSVM Zalău se vede nevoită să se mulțumească doar cu locul 4.

Sursă imagine: Graiul Maramureșului

Robert Bandi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *