Administratie

Viceprimarul Rob și adjunctul său, consilierul Țâgârlaș, dați afară din primărie

Marinel Rob nu mai este interimar în Primăria Baia Mare. 17 consilieri au fost de acord ca viceprimarul să nu mai fie interimar la conducerea Primăriei. În urma votului exprimat astăzi în ședința de Consiliu Local, Rob a rămas doar viceprimar al municipiului. De asemenea, avocatul Țâgârlaș nu mai face parte, din această după-amiază, din aparatul executiv al Primăriei Baia Mare. Consilierul Țâgârlaș și-a pierdut atribuțiile de adjunct al viceprimarului Rob în urma votului dat de aleșii locali în plenul Consiliului Local. Acesta a spus “Adio” mandatului de vice după ce 17 colegi au votat pentru ca Țâgârlaș să rămână de azi încolo un simplu membru al forului administrativ. În mandatul său, împreună cu directorul Vasile Barbul au reușit să comită un abuz în serviciu. Chiar dacă consilierii nu au aprobat proiectul de hotărâre care prevedea deschiderea circulației în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare, acesta lucru s-a întâmplat deja. Din dispoziția lui Vasile Barbul, sub oblăduirea juristului cu rezultate îndoielnice ca avocat.

navigate_before
navigate_next

 

Adjunctul lui Rob, consilierul Țâgârlaș era mandatat să se ocupe de curățenie și drumuri. Nu a făcut nimic din toate acestea, orașul fiind în cea mai groaznică mizerie. Prioritatea jurist consultului Țâgârlaș a fost să facă parcare pentru un individ care are cârciumă în Centru Vechi. A sacrificat cu Barbul Viorel, ‘ șeful ‘ din primărie de 25 de ani, singura zona istorică a orașului. Fara aprobarea Consiliului Local, a Direcției pentru Cultură și patrimoniu, Comisia de Estetică urbană și cea de urbanism.

Felicitări PNL că își propune să scape atât de Barbul cât și de Țâgârlaș, Bota, Marincaș și alții care sunt interesați doar de binele lor, probabil curând aceștia vor dispărea din Consiliu Local și Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *