112

Urmărire pe străzile din Borşa! Poliţiştii au gonit pe urmele unui şofer beat criţă

A fost urmărire ca -n flme noaptea trecută, pe străzile din Borşa. Politistii au gonit pe urmele unui bărbat care a refuzat să oprească în momentul în care agenţii i-au făcut semne să tragă pe dreapta. În jurul orei 01.40, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe rază oraşului Borşa, poliţiştii de ordine publică sprijiniţi de lucrători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat semnalele de oprire a unui autoturism care se deplasa pe stradă Libertăţii.

Conducătorul autoturismului a ignorat semnalele poliţiştilor, şi-a continuat deplasarea iar după aproximativ 500 de metri şi-a abandonat autoturismul şi a fugit. La scurt timp, lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale l-au găsit pe şofer pe stradă Ion Creangă şi au constatat că este vorba de un tânăr de 30 de ani din oraş.

În urmă testării cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o concentraţie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţă alcoolului.

 

 

 

foto:arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *