112

Un tânăr din Baia Sprie, prins în toiul nopţii beat la volan

Şoferii care „se lasă de alcool” atunci când ştiu că urmează să conducă autovehicule pe drumurile publice dau dovadă în primul rând de responsabilitate şi de tărie de caracter. Ceilalţi, care conduc cu tăria alcoolului în sânge, riscă să provoace răni, să distrugă vieţi, să-şi piardă libertatea.

Un tânăr de 31 de ani din Baia Sprie, a fost prins în toiul nopţii de poliţişti, conducând în stare avansată de ebrietate pe raza municipiului Baia Mare. A fost oprit la timp, înainte de a provoca vreun accident de circulaţie. Întrucât la testarea cu aparatul etilotest a reieşit că avea o concentraţie de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul nu mai are dreptul de a conduce pe drumurile publice şi, mai mult, s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *