112

Un bărbat și-a înjunghiat mortal mama, într-o cameră de hotel

Tragedie într-o cameră de hotel din Vatra Dornei. O femeie a fost înjunghiată mortal de către fiul ei pentru un motiv cel puțin banal – aceasta nu i-a permis să fumeze în camera de hotel în care erau cazați. S-a aflat ulterior că bărbatul are probleme psihice.

Recepționera hotelului a sunat la 112, marți seara, în jurul orei 21:00. Poliția municipiului Vatra Dornei s-a deplasat imediat la locul crimei.

Anchetatorii au aflat că în data de 11 august a.c., soții Constantin P. și Gabriela P., în vârstă de 62, respectiv 63 de ani, din Galați, s-au cazat la Hotelul Intus din Vatra Dornei, iar ceilalți membri ai familiei, respectiv fiul Florin P, fiidca Cristina I. și ginerele Marius I. s-au cazat la o pensiune situată într-un sat din apropiere.

În ziua crimei, fiul Florin P. a mers în Vatra Dornei la hotelul cu pricina, unde s-a întâlnit cu părinții săi, stabilind ulterior să rămână în aceeași cameră de hotel cu aceștia, fără acordul conducerii unității hoteliere.

Soțul femeii ucise a lipsit 20 de minute din apartament, moment în care s-a întâmplat tragedia. În jurul orei 20:40, agentul de pază s-a deplasat la camera 206 unde fusese cazată familia P., întrucât a auzit multiple țipete, însă ușa camerei era încuiată.

Agentul de pază a cerut ajutorul altui angajat din cadrul hotelului, amândoi deplasându-se spre recepție pentru a lua cheile de rezervă. În jurul orei 20:55, la recepția hotelului a venit Constatin P., alături de Florin P., murdar pe haine și pe mâini cu sânge.

 

Citește mai mult aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *