112

Tineri borşeni au pornit la furat în Dragomireşti şi Săliştea de Sus. Distracţia nu a durat prea mult, oprită de poliţişti

Poliţiştii din Săliştea de Sus, în colaborare cu cei din Borşa, au identificat ieri patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat şi distrugere.


Activităţile specifice de cercetare şi investigare au relevat că cei patru tineri ar fi sustras în noaptea de 24 spre 25 octombrie, 200 litri motorină, opt acumulatori auto, o staţie emisie recepţie precum şi alte bunuri din patru autovehicule parcate pe raza oraşului Săliştea de Sus.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că în cursul aceleiaşi nopţi, aceştia ar fi sustras alţi 100 litri motorină şi doi acumulatori auto dintr-un autovehicul parcat pe raza oraşului Dragomireşti.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor patru tineri şi tragerea acestora la răspundere penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *