Actualitate

STIRI – O maramureseanca va coordona stirile si dezbaterile de la TVR

Foto: Monica Ghiurco - TVRJurnalista Monica Ghiurco este, incepand de vineri – 13 iulie, coordonator al productiilor de stiri si dezbateri de pe canalele TVR 1, TVR 2 si TVR Info. Originara din Maramures, aceasta va indeplini si atributii de coordonare editoriala care deriva din Caietul de Sarcini al TVR Interactiv. “Prin decizia Presedintelui-Director General (PDG) al Televiziunii Romane, Claudiu Saftoiu, Monica Ghiurco, redactor-prezentator in cadrul Departamentului Emisiuni Informative, Colectivul Productie si Editare Emisiuni Informative, va coordona din punct de vedere editorial productia, postarea si distribuirea de content prin si de pe site-urile TVR”, a informat TVR.

Monica Ghiurco este redactor-prezentator in cadrul DEIS din februarie 2002. Timp de 4 ani a fost reporter acreditat la Guvern, in paralel prezentand principalul Jurnal al zilei de pe TVR 1. Ulterior, a devenit prezentator al Orei de stiri de pe TVR2, moderator de talk-show, producator si realizator de emisiuni de politica interna si editii speciale.

In perioada august 2008 – noiembrie 2010, Ghiurco a coordonat Departamentul Social Politic Economic din cadrul Directiei Editoriale Editoriale din TVR, in paralel cu activitatea de la Stiri.
Sursa: Agerpres