Actualitate Cultura

Spectacole de teatru puse in scena de liceeni baimareni

Teatrul Municipal Baia Mare

Două trupe de teatru de liceeni joacă azi, 6 iulie 2017 și vineri, 7 iulie 2017, începând cu orele 19.00 în sala studio a Teatrului Municipal Baia Mare. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar la plecare, puteți face o donație pentru a sprijini activitățile celor două trupe.

 

Trupa ARTWIST ne invită la spectacolul APROAPE, după Almost, Maine de John Cariani. ( Joi, 6 iulie, ora 19.00)

Trupa de teatru de liceeni Artwist este un proiect cultural început în ianuarie 2017 și coordonat de actorii Alexandra Vanci și Eduard Bîndiu.

O noapte senină. Șase băieți și opt fete. Un oraș mic, genul de oraș în care “nu se întâmplă nimic niciodată”. Exceptând această noapte senină.

Odată cu aurora boreală apar personaje neașteptate, cuvinte nespuse, sentimente intense, reacții impulsive, momente de sinceritate totală, care sunt pe cât de comice, pe atât de sensibile, pe cât de absurde, pe atât de veridice.”

Aproape

 

Trupa The SnooP ne invită la spectacolul Family(ar), o adaptare pentru 2017 a poveștii “Capra cu 3 iezi” de Ion Creanga. (Vineri, 7 iulie, ora 19.00)

Trupa de teatru de liceeni The SnooP este un proiect al Colegiului Național Gheorghe Șincai, coordonat de actorul Dragoș Călin.

”Este vorba despre problemele ce se regăsesc în viața de familie, văzute cu ochii copiilor, despre disputa continua “copil-părinte”, toate acestea aduse sub o formă comică.


Avem:
– 3 fete-surori(Cleopatra, Otilia și Tina) care, probabil, ar prefera să fie singure la părinți.
– 3 baieți-frați (Crișan, Marcel, Tinu – ai familiei Lupu) care sunt obligați de părinți să iasă afară din casă minim 3 ore zilnic.
– o mamă(Mama Magda) ce este singură și care, printre vizitele la teatru și mall, le mai crește și pe cele 3 fete.

Un duel(veșnic) între două tabere ce lasă ca dreptatea să fie aleasă de fiecare spectator în parte.

 

family(ar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *