112

SCURTCIRCUIT – Un apartament din Baia Mare a luat foc iar proprietara a ajuns la spital

50 de kilograme de materiale textile au fost distruse astazi intr-un incendiu izbucnit intr-un apartament situat pe Bulevardul Traian din Baia Mare. Un cablu electric defect se pare ca a dus la izbucnirea flacarilor.

50 de kilograme de materiale textile au fost distruse ieri intr-un incendiu izbucnit intr-un apartament situat pe Bulevardul Traian din Baia Mare. Un cablu electric defect se pare ca a dus la izbucnirea flacarilor.

Echipele de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures au fost solicitate ieri in jurul orei 16.00 pe Bulevardul Traian din Baia Mare unde la parterul unui bloc de locuinte a inceput sa iasa fum dintr-un apartament. Pompierii militari s-au deplasat in scurt timp in locul incendiului dar au fost nevoiti sa intre pe geam deoarece nu se afla nimeni in locuinta.

Un scurt circuit electric la un cablu defect se pare ca ar fi cauzele incendiului. Flacarile au distrus 50 de kilograme de materiale textile care se aflau in incaperea in care a pornit focul. Personalul SMURD care a fost de asemenea deplasat in zona a fost nevoit sa ii acorde ajutor chiriasei apartamentului pentru ca a suferit un atac de panica.

Din fericire ea nu a avut nevoie de ingrijiri medicale suplimentare din partea medicilor de la Spitalul Judetean din Baia Mare. Tot din fericire flacarile s-au manifestat doar intr-una dintre incaperile locuintei, astfel ca pagubele au fost destul de mici.

Sursa: Vasile Dale