Comunitate

SCHIMBARE LA ISJ – Profesorul Cristian Heuberger, numit inspector scolar adjunct

FOTO: Cristian Heuberger - inspector scolar adjunct Maramures (c) eMM.roIncepand de astazi, 25 iulie, functia de inspector scolar adjunct din Maramures a fost preluata de catre Cristian Heuberger. El este profesorul care a asigurat un interimat la sefia institutiei, dupa demisia de la finalul lunii mai a Marianei Pop. Profesoara Susana Vlaicu, care a fost secunda din Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) in ultimele noua luni, se va intoarce la catedra.

Heuberger a fost doar pentru cateva zile in afara inspectoratului – mai exact din 19 iulie, cand functia de conducere a fost preluata de cate social-democrata Ana Moldovan. Initial s-a spus ca si el va reveni la catedra, insa un nou ordin semnat de ministrul Educatiei a anuntat ca profesorul va fi adjunctul institutiei.

Incepand de astazi i-am predat functia domnului Cristian Heuberger, care a fost numit in locul meu. Eu ma voi intoarce la catedra, insa in acest timp imi pregatesc si dosarul de pensionare si ma voi decide daca ies la pensie anul acesta sau anul viitor”, a precizat, pentru eMaramures, Susana Vlaicu.

Pana sa ocupe functia de inspector scolar adjunct in cadrul ISJ Maramures, Susana Vlaicu a fost directoarea Liceului Teoretic „Nemeth Laszlo” din Baia Mare. Ea se va intoarce la acelasi liceu, ca profesor de literatura maghiara.

Cristian Heuberger a ajuns la ISJ in data de 7 iulie. El a ocupat inainte functia de profesor de matematica in cadrul Colegiul National “Gheorghe Sincai” din Baia Mare. 

FOTO: Cristian Heuberger – inspector scolar adjunct Maramures (c) eMM.ro

Sursa: Gabriela Kuhajda