112

Scandal la Vişeu de Sus. Jandarmii au fost nevoiţi să intervină

Jandarmii aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza oraşului Vişeu de Sus, au fost solicitaţi să intervină în situaţii de încălcare a prevederilor legale şi au aplicat sancţiuni contravenţionale conform competenţelor.


Duminică, 6 ianuarie, în jurul orei 18.00, o persoană de sex feminin din Vişeu de Sus a solicitat intervenţia forţelor de ordine la domiciliul său deoarece un bărbat din localitate, cu vârsta de 52 de ani, despre care femeia spunea că este concubinul ei şi că este sub influenţa băuturilor alcoolice, a adresat acesteia expresii şi cuvinte jignitoare, a tulburat liniştea prin strigăte şi larmă.

În aproximativ o oră, tot în Vişeu de Sus, locatarii unui imobil de pe strada Bogdan Vodă au solicitat intervenţia jandarmilor deoarece un tânăr de 22 ani din localitate, a pătruns în scara acelui imobil şi a tulburat liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă. Pentru aceste fapte celor doi li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale conform legii.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *