Religie

Săptămână duhovnicească la Catedrala Episcopală din Baia Mare

Cu prilejul începutului Sfântului Post al Paștilor, în prima săptămână a Postului Mare – care este și săptămâna duhovnicească a elevilor și studenților teologi – Preasfințitul Părinte IUSTIN, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, va oficia Slujba Canonului cel Mare al Sfântului Andrei Criteanul și Liturghia Darurilor mai înainte sfințite la Catedrala Episcopală “Sfânta Treime” din Baia Mare.

Alături de Preasfinția Sa, în soborul slujitor se vor afla părinții celor două școli teologice din Baia Mare: Seminarul Teologic “Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” și ai Departamentului de Teologie Ortodoxă Pastorală “Justinian Arhiepiscopul” din din cadrul Facultății de Litere a Centrului Universitar Nord din Baia Mare al Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Cu această ocazie, în fiecare seară a acestei prime săptămâni, după slujbă, va fi rostită câte o meditație cu privire la Sfântul și Marelui Post.

De asemenea, Catedrala Episcopală va fi înfrumusețată și de prezența elevilor și studenților celor două școli teologice din municipiul Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *