Stiri nationale

Sancțiune fără precedent de la CNA. A fost suspendată emisia Realitatea TV

Sancțiune fără precedent de la Consiliul Național al Audiovizualului. A fost suspendată emisia Realitatea TV, pe motiv că ar fi incitat la violențe la protestul Diasporei.

Anunțul a fost făcut de Rareș Bogdan pe contul lui de Facebook, acolo unde a subliniat că „REPRESiUNEA DIN 10 August CONTINUA!”
„Fara precedent, au decis SUSPENDAREA Emisiei!Astazi 15 ianuarie 2019 – Ora 10.15 – 13.00, Sedinta CNA! Abuz fara precedent. Nu am crezut ca voi trai asa ceva! Din cauza relatarilor din data de 10 august, noaptea de 10/11 august si perioada 11-15 august….. SE SUSPENDA Emisia RealitateaTv. Acum pentru 10 minute in ziua de 17 ianuarie. INCREDIBIL. Nu imi vine sa cred! Am fost acuzati de incitare la violenta si dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus ca imaginea a ceea ce s-a intamplat in 10 august a fost “viciata” de RealitateaTv si in special de catre mine si invitatii “Jocuri de Putere”, Doru Maries, Oreste Theodorescu, Oana Stanciulescu, Grigore Cartianu, Laurentiu Ciocazanu si Cristian Diaconescu. NU IMI VINE SA CRED, sunt pur si simplu SOCAT! 6 dn 11 au votat pentru intreruperea Emisiei la propunerea lui Radu Calin Cristea. Pe langa suspendarea emisiei ne-au dat si o amenda de 15.000!”, a scris jurnalistul.

 

Prezentatorul emisiunii „Jocuri de putere” a precizat că reprezentanții Realitatea TV vor sesiza ambasadele și Comisia Europeană cu privire la decizia extremă a CNA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *