Actualitate

S-a pensionat! Şeful Inspectoratului judeţean de Poliţie Maramureş iese la pensie

Chestorul şef  Viorica Marincaş nu mai este şeful Inspectoratului judeţean de Poliţie Maramureş. Asta după ce Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 13 septembrie, decretul privind încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne ale acesteia.

„Ziua de 12 septembrie 2017 are pentru mine o semnificaţie aparte, dar nu cea a unei sărbători, ci a unui moment de trecere în amintire a 30 de ani de slujire a drapelului României, a locuitorilor judeţului Maramureş, a colaborării cu actualii şi foştii colegi şi a cooperării cu instituţiile partenere”, a arătat Viorica Marincaş  într-un comunicat de presă.

Fostul de acum şef al IPJ Maramureş şi-a exprimat recunoştinţă pentru foştii şi actualii poliţişti, urându-le multă sănătate şi împliniri alături de familiile lor.

„Pentru nivelul de excelenţă la care va situaţi, va urez succes în toate activităţile şi misiunile pe care le veţi desfăşura şi să obţineţi recunoaşterea deplină a meritelor care v-au consacrat că vector de stabilitate şi securitate, iar personalului, care a făcut că toate acestea să fie posibile, îi urez multă sănătate, putere de muncă şi împlinire în plan familial şi profesional”, a mai afirmat Viorica Marincas.

Chestorul de poliţie a devenit şef al IPJ  Maramureş în 31 octombrie 2012 . Viorica Marincaş îi succede în funcţie chestorulului Liviu Ioan Tăut care a condus instituţia până în 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *