Rugby Sport

Rugby. Trei zimbri în lotul pentru meciul test cu SUA

Sâmbătă, 17 noiembrie, începând cu ora 14.00, reprezentativa de rugby a României va susține un meci test împotriva Statelor Unite ale Americii (locul 15 în clasamentul World Rugby). Primul amical de lux al Stejarilor după importantul meci de săptămâna trecută de la Baia Mare, se va juca pe stadionul Ghencea din capitală, tricolorii revenind după mai bine de 10 ani pe această arenă.

Pentru acest joc trioul Thomas Lievremont – Danie de Villiers – Dănuț Dumbravă au optat pentru un lot format din 31 de jucători, 16 cu profil ofensiv plus alți 15 de pe linia de treisferturi. Din cei 31 de Stejari convocați, trei provin de la CSM Știința Baia Mare, opt de la CSM București, 7 de la Timișoara Saracens respectiv CSA Steaua București, și câte unul de la Clubul Sportiv Școlar 2 Baia Mare și CS Universitatea Cluj. Alți patru evoluează în Franța.

Cei trei zimbri convocați pentru meciul cu Statele Unite ale Americii sunt: pilierul Constantin Mardare Pristaviță (n.23 mai 1993), flankerul Cristian Marian Chirică (n.9 aprilie 1997) și centrul Alexandru Bucur (n.24 aprilie 1994). La interval de o săptămână tricolorii vor încheia anul 2018 cu un meci test de lux contra Uruguay-ului (locul 18 în clasamentul World Rugby).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *