Rugby Sport

RUGBY – CSM Stiinta Baia Mare va juca semifinala Cupei Romaniei in Ghencea, impotriva rivalilor de la Steaua (VIDEO)

Vezi VIDEO
CSM Stiinta Baia Mare va juca la finalul acestei saptamani meciul din semifinalele Cupei Romaniei, in deplasare la Steaua Bucuresti. Partida va avea loc pe stadionul Ghencea sambata, 26 septembrie, cu incepere de la ora 16.30. In celalalt meci din careul de asi se vor infrunta RCM Timisoara si CSM Bucuresti.

Cheia succesului in aceasta partida, crede tehnicianul baimarean Vasile Lucaci, este disciplina si concentrarea jucatorilor. Confruntarea se anunta una echilibrata, intre doua echipe care se cunosc foarte bine, astfel ca forma de moment isi va spune cuvantul.

“Un meci de care pe care, eliminatoriu, iar cine va castiga va merge in finala ce va avea loc pe 4 octombrie la Iasi. Doua echipe care se cunosc foarte bine, am jucat multe meciuri impreuna in acest sezon, astfel ca cei care isi vor dori mai mult victoria si vor face mai putine greseli vor castiga”, a declarat Vasile Lucaci.

Chiar daca au un meci greu la Bucuresti, “zimbrii” se gandesc deja la finala cu Timisoara, mai ales ca au pierdut primul trofeu pus in joc in acest sezon, cel din Cupa Regelui.

“Va fi un meci foarte greu, noi vom merge insa foarte motivati. Trebuie sa castigam, mai ales ca am pierdut finala Cupei Regelui. Finala cu Timisoara speram sa fie una buna, sa jucam bine, sa iesim campioni si sa venim acasa cu Cupa, bineinteles, dupa ce vom invinge Steaua. Suntem doua echipe care ne cunoastem si intre noi nu mai sunt surprize. Speram sa facem un joc bun, pentru ca intre Baia Mare si Steaua nu mai este loc de surprize”, a declarat Paul Rusu.

“Un meci destul de dificil, jucam la Steaua, ne lipsesc foarte multi jucatori, unii accidentati, altii la lot, astfel ca va fi un meci greu, dar speram sa-l castigam”, a marturisit la randul sau capitanul “zimbrilor”, Constantin Ene.

Partida dintre CSM Stiinta Baia Mare si Steaua Bucuresti va avea loc sambata, 26 septembrie, cu incepere de la ora 16.30, pe Stadionul Ghencea.

Sursa: Tania Purcaru