Actualitate

Românii se bat pe pachetele de Revelion în ţară. Maramureșul a întrecut Thailanda

Dacă vreţi să vă petreceţi sărbătorile de iarnă în ţară şi mai găsiţi locuri în staţiunile cunoscute, înseamnă că aveţi mare noroc. Anul acesta este bătaie pe pachetele turistice de la noi. Maramureșul, păstrător al tradiției și al fermecător în peisaje, este tot mai căutat, atât de turiștii străini, dar mai ales de români,

După ce bugetarii au primit vouchere de vacanţă de la stat, 30 la sută dintre cei care obişnuiau să plece în străinătate vor rămâne aici de Crăciun şi Revelion.

Pachetele de Crăciun şi Revelion sunt deja vândute pe Valea Prahovei şi Braşov, iar în Maramureş şi Bucovina mai sunt câteva locuri disponibile.

Printre argumentele pentru care turiștii aleg Maramureșul, cu siguranță se află și miroasul a vin fiert şi a scorţişoară, de cârnaţi, caltaboş şi șorici, dar categoric și horinca de prune din zonă.

Alin Burcea, Paralela 45: „Maramureșul e la mare căutare și în anul acesta. Locurile sunt cu 20 % mai multe. Foarte multe persoane nu mai fuseseră în ţară sau într-un concediu în România de ani de zile. Aducem români în România.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *