Actualitate

Respect şi preţuire pentru seniorii Cetăţii ! Mesajul deputatului PNL Viorica Cherecheş cu ocazia Zilei Internaţionale a persoanelor Vârstnice

Ziua Internațională a persoanelor vârstnice este marcată în fiecare an la 1 octombrie pentru promovarea drepturilor persoanelor de vârsta a treia, prin încurajarea de a participa activ la viața economică, politică, socială și culturală, dar și pentru promovarea unei imagini pozitive a îmbătrânirii, lipsită de discriminare, prin incluziune socială.

Cu acesta ocazie dr Viorica Chereches a transmis seniorilor un mesaj :

“Respect şi preţuire pentru seniorii Cetăţii

Îi onorăm, astăzi, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, pe seniorii Cetăţii. Este o sărbătoare a comunităţii pentru că îi cinstim pe cei ajunşi la vârsta înţelepciunii, pe cei care aduc o con¬tribuţie foarte va¬loroasă în orice ac¬tivitate, prin experienţa acumulată de-a lungul anilor.

Este o zi specială nu doar pentru seniorii noştri, ci pentru noi toţi, cei care trebuie să le arătăm respectul şi preţuirea pentru eforturile şi realizările lor ” se arata in mesaj.

În Maramureş,  Ziua internaţională a Vârstnicilor este de regulă marcată prin manifestări cultural – artistice organizate cu şi pentru vârstnici. Mai mult în fiecare an cu această ocazie vârstnicii baiamareni primesc tichete sociale din partea muncipalităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *