Actualitate

RECOMANDĂRILE eMaramures: Unde ne distrăm mâine seară?

Fiecare dintre noi a avut cel puțin o dată un moment în care era derutat, când nu știa unde să se distreze. Poate îl mai aveți și acum – am dreptate?

Nu este nicio problemă! După ce veți parcurge recomandările noastre, cu siguranță o să vă decideți unde o să vă distrați alături de prietenii voștri în seara de sâmbătă, 16 decembrie.

În această sâmbătă o să fie 5 evenimente mult așteptate de petrecăreți:

1. Vali Bărbulescu vine în Club Athos

Cei mai mulți dintre noi au aflat de vestitul Athos, loc în care majoritatea băimărenilor, și nu numai, au ajuns cel puțin o dată.

Mâine seară, Vali Barbulescu vine în Club Athos. Ce mai aștepți? Cheamă-ți prietenii și petreceți o noapte de neuitat!

2. Saturday Selfie în pub La Moustache

În această sâmbătă o să fie “Saturday Selfie”. Pentru a primi un shot din partea casei, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

  • Îți faci un selfie,
  • Îl postezi pe Facebook,
  • Dai check-in în pub.

De muzică se ocupă Alexio si Mikey, așa că nu te lăsa invitat de două ori!

3. Music Messenger în Mystique Discotheque

Amenajat pentru distracție, Mystique este cu siguranță alegerea ideală pentru o seară cu prietenii sau pentru o petrecere. Sâmbătă are loc Music Messenger, iar atmosfera va fi întreținută de Dj Ghiri & Polo.

4. Retro vs Modern în Evergreen Arena

În așteptarea petrecerilor de Crăciun si Revelion, în sâmbăta aceasta va avea loc un „Buttle”  între stilurile muzicale. Retro vs. Modern este petrecerea în care se recapitulează hiturile actuale cât și cele vechi, totul într-o combinație marca Dj Masse.

5. Bosquito & Ovidiu Lipan Țăndărică în Log Out

Trupa Bosquito revine sâmbătă, 16 decembrie, în Log Out. De această dată nu vin singuri, ci însoțiți de Ovidiu Lipan Țăndărică, fostul baterist al formației Phoenix!

Anamaria Ungur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *