Actualitate

Proiectul “Telegondolă și pârtie olimpică de schi – Orașul Borșa” pe masa comisiilor de specialitate ale camerelor reunite din Parlamentul României.

Ministrul Turismului Bogdan Trif însoțit de secretarul de stat Bogdan Tomoiagă și secretarul general adjunct al Ministerului Turismului au susținut în fața parlamentarilor din cadrul comisiilor de specialitate ale camerelor reunite ale Parlamentului României asigurarea finanțării proiectului de la Borșa în bugetul de stat pe anul 2019.

Suma de 104.000.000 lei (22 milioane de euro) este necesară pentru construirea instalației de transport pe cablu de tipul Telegondolă debraiabilă de 8 locuri cu stație intermediară cu capacitatea de 1600 persoane/h, a pârtiei de schi în lungime de 2.850 m cu o lățime medie de 60 m dotată cu instalație de zăpadă artificială și nocturnă, a lacului de acumulare și a parcării etajate.

„Acest proiect va asigura condiții foarte bune de schi pentru toți împătimiții acestui sport din țară dar și din străinătate. Cu sprijinul Consiliului Local Borșa, a domnului președinte al Consiliului Județean Maramureș Gabriel Zetea, a Guvernului României și a întregii clase politice din Maramureș aflată la guvernare, visul unei pârtii olimpice de schi în Munții Rodnei, la poalele Pietrosului, va deveni realitate. ” a spus Ion Sorin Timiș – Primarul Orașului Borșa.

3 Responses

 1. Domnule primar, de ce angajaţi la primăria oraşului Borșa toate futăturile? Nu vi rușine să transformați primăria într-un bordel? Numa la futai îţi stă capul!
  Pe muista și bătuta-n cap de ANGYM de ce aţi angajat-o, (că şcoală n-are!) din cauză că dă pi_dă la toţi clienţii aşa cum făcea pe vremuri la Ţiţi sau din cauză că a pus vorbă bună Fieru amantul ei?! Ramona Petran, Ioana preoteasa, nevasta lui Vasi Nemțucu, nevasta lui Bîndris, de ce le-ați angajat? Le plătiţi din banii publici şi ele freacă menta cu unu și cu altu în primărie, asta-i munca lor!

 2. Declaratie de presa.
  Ioana Stetco angajata in 29.04.2008, absoventa studii superioare Finante Banci;
  Ramona Timis angajata in 01.12.2012, absoventa studii superioare Administratie publica;
  Cristina Stetco angajata in 10.02.2014, absolventa studii superioare Finante Banci;
  Angelica Apostol angajata in 01.11.2016 absolventa sudii superioare Politica si administratie publica;
  Rodica Mihali angajata in 01.06.2017, absolventa sutii superioare Contabilitate si informatica de gestiune.

 3. Îi clară treaba, Anjelica are studii aşa ca Gheorghe Marius Apostol! :-)))
  Doar circulă banii amanţilor iar diplomele se cumpără uşor!
  Foştii ei profesori şi colegi de clasă ştiu cât a dus-o capul la învăţat!
  Îmi cer scuze că nu v-am răspuns mai repede de Valentine’s Day :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *