Administratie

Preşedintele CJ Maramureş a început munca, în forţă, după mini-vacanţa de Paşte

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Valer Zetea a început munca după mini-vacanţa de Paşte în forţă la Bucureşti. Oficialul a avut câteva întâlniri cu reprezentanţi ai Guvernului, dar şi din ministere.

“Am inceput munca dupa mini-vacanta de Paste in forta la Bucuresti…
1. Am avut o intalnire de lucru cu domnul George Ivascu, ministrul Culturii si am discutat despre proiectele Maramuresului pentru celebrarea Centenarului si spre finalul acestei luni o sa primim cateva vesti extraordinare in ceea ce priveste sustinerea administratiei centrale pentru prioritatile noastre locale… Basesti, Sisesti, Sighetu Marmatiei…
2. Am discutat la Ministerul Dezvoltarii cu domnul ministru Paul Stanescu despre continuareaPNDL 2 si despre proiectele cu probleme in judet. Am lansat o invitatie domnului ministru pentru perioada Zilelor Maramuresului la inceputul lunii mai si ma bucur ca a acceptat sa fie alaturi de noi pentru a anunta finantarea pentru cateva proiecte strategice!
3. Am avut o noua discutie, alaturi de domnii deputati Gheorghe Simon si Marius Sorin Bota, la Palatul Parlamentului despre demararea procedurilor administrative pentru magistrala de gaz Sighetu Marmatiei – Borsa si avem si acolo cateva vesti bune pentru Maramures”, a spus Zetea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *