Monden

POSIBILITATE – John Travolta spune ca Lady Gaga ar putea juca intr-un film regizat de Barbra Streisand

John Travolta a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca Lady Gaga ar putea interpreta rolul principal in “Gypsy”, o adaptare pentru marele ecran a unui musical celebru, ce va fi regizat de Barbra Streisand, informeaza contactmusic.com.

Barbra Streisand lucreaza de multi ani la acest proiect, incercand sa aduca pe marele ecran celebrul musical “Gypsy”, realizat de Stephen Sondheim si Arthur Laurents.

Planurile vedetei americane au inceput sa prinda contur in 2012, cand creatorul serialului “Downton Abbey”, Julian Fellowes, a fost angajat pentru a scrie scenariul acestui film, iar Barbra Streisand a dezvaluit apoi ca isi doreste ca Lady Gaga sa joace rolul principal in noua productie.

Ulterior, Barbra Streisand a negat informatia respectiva, insa zvonurile despre acest proiect s-au intensificat din nou in septembrie, cand vedeta a fost fotografiata alaturi de Lady Gaga si John Travolta.

John Travolta a dezvaluit recent ca au existat intra-adevar anumite discutii in aceasta formula despre posibilitatea realizarii unui film care sa prezinte pentru marele ecran memoriile dansatoarei Gypsy Rose Lee.

“Barbra vrea sa faca «Gypsy» de foarte multi ani, a dezvoltat acest proiect si a vizualizat-o intotdeauna pe Lady Gaga in rolul Louise, iar pe mine in rolul lui Herbie”, a declarat starul hollywoodian in emisiunea “Extra”.

Personajul Louise a fost construit pe baza vietii si carierei dansatoarei Gypsy Rose Lee, iar Herbie a fost managerul ei.

La randul ei, Barbra Streisand si-ar dori sa interpreteze in noul film rolul Mama Rose, mama personajului Louise din musicalul “Gypsy”.

Lady Gaga nu a confirmat deocamdata prezenta sa in noul proiect cinematografic, insa a ales in ultimii ani sa isi cizeleze telentul actoricesc si va putea fi vazuta in toamna acestui an pe micile ecrane nord-americane in serialul “American Horror Story: Hotel”.

Gypsy Rose Lee a fost o vedeta din industria americana de divertisment, celebra pentru numerele ei de striptease din spectacole de cabaret. A fost, de asemenea, actrita si scriitoare, iar volumul ei de memorii din 1957 a fost adaptat intr-un musical de mare succes. Dansatoarea americana a fost casatorita de trei ori si a avut un fiu. A murit in 1970, la varsta de 59 de ani, din cauza unui cancer.

Sursa: Mediafax