Actualitate Sport

Patron băimărean la o echipă de liga 1

După o zi întreagă de negocieri, omul de afaceri băimărean Horia Sabo a ajuns la un acord cu oficialii clubului de primă ligă din Iaşi şi a semnat un contract de asociere, pe o durată de cinci ani.

”CSM Politehnica Iaşi vă aduce la cunoştinţă că astăzi, 08.06.2018, s-a semnat contractul de asociere cu domnul Horia Sabo, pe o durată de cinci ani; contract semnat în scopul menţinerii stabilităţii financiare şi a obţinerii unor rezultate notabile pentru echipa şi comunitatea noastră. În perioada următoare vom organiza un eveniment de presă în care vom prezenta obiectivele şi strategia pentru perioada contractual”, a anunţat clubul într-un comunicat.
Conform oficialilor din Copou, Horia Sabo s-a angajat să susţină clubul cu cel puţin un milion de euro în sezonul 2018-2019, sumă cu care va echilibra situaţia finaciară a grupării ieşene, care a acumulat datorii de aproape un milion de euro.

”A fost o zi lungă, de negocieri. Am bătut palma în jurul orei 22.00. Ei au venit cu un contract, l-am analizat, noi am venit cu noi propuneri şi în cele din urmă am semnat un contract de asociere valabil cinci ani. Omul de afaceri s-a angajat să susţină clubul cu suma necesară pentru a face performanţă. Clubul va avea ca obiectiv participarea în cupele europene şi câştigarea unor trofee”, a declarat un oficial al clubului din Iaşi.

chirica

Noul investitor Horia Sabo va veni în Copou cu o echipă de marketing, dar şi cu fostul internaţional Tibor Selymes, pe postul de director sportiv. Actualul preşedinte Adrian Ambrosie îşi va păstra funcţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *