Actualitate

Panică pe aeroport la Londra, în timpul decolării unui avion. Strigăte disperate: “Evacuaţi! Evacuaţi!”

Panică pe aeroport la Londra, în timpul decolării unui avion. Strigăte disperate: “Evacuaţi! Evacuaţi!” Toate zborurile au fost suspendate pentru circa trei ore vineri seara pe aeroportul londonez Stansted şi opt persoane au fost uşor rănite, după un incident la decolare care a implicat un avion al companiei Laudamotion, informează sâmbătă AFP.

‘Echipajul cursei OE de la Stansted la Viena a decis să întrerupă decolarea din cauza unor probleme la motor şi să-i debarce pe pasageri pe pistă, din motive de precauţie’, a transmis vineri seara pe Twitter compania Laudamotion. Pasagerii au fost duşi cu autobuzul la terminal, urmând să se îmbarce în alte curse.

Opt persoane au suferit răni uşoare, a menţionat un purtător de cuvânt al aeroportului.

Un pasager a relatat pentru Press Association că avionul a accelerat pe pista de decolare timp de circa 15 secunde, după care ‘s-a auzit un bubuit pe o latură a aeronavei, care s-a oprit.

‘A fost înspăimântător. Personalul striga ‘evacuaţi, evacuaţi’. Prietenul meu a deschis ieşirea de urgenţă şi am alunecat pe tobogane. Câţiva oameni în vârstă au căzut şi pompierii le-au acordat primul ajutor’, a povestit acesta.

Zborurile cu destinaţia Stansted au fost deviate temporar spre alte aeroporturi. Aeroportul a transmis pe Twitter în jurul orei 23.00 GMT că pista a fost redeschisă.

Sursă: Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *