Comunitate

OPINIE – Baia Mare, orașul îmbătrânit de hoți, a câștigat titlul de Capitala Tineretului din România.

Baia Mare, orașul îmbătrânit de hoți, a câștigat titlul de Capitala Tineretului din România -opinia ii apartine cunoscutului vlogger Zmenta si a fost facuta publica intr -o recenta postare a acestuia pe unul dintre site-urile de socializare.

“Nu sunt hater, dar prefer să stau și să aud tinerii simpli și să nu mă mint singur de dragul unor proiecte și a unor politicieni care se gândesc doar la imaginea și buzunarul lor. Ce exemplu pentru tineri dă orașul Baia Mare? Vă zic eu, fie să pleci la facultate în alt oraș și să rămâi acolo, fie să pleci în străinătate. În orice caz te face să pleci, departe. Deschideți ochii și vedeți realitatea.

Atâta timp cât e mafie și mediul politic NU vrea să dezvolte orașul, vrea doar spectacole, concerte sau locuri de joacă (că din astea se fură cel mai bine), iar oamenii sunt fericiți că au aplaudat pe stomacul gol la un concert, tinerii vor pleca și orice titlu de Capitală vei câștiga nu va schimba cu nimic situația.

E fain să ne mințim singuri și să credem că niște evenimente pentru tineri vor schimba cu ceva situația. Ia mergeți într-un liceu din Baia Mare și întrebați elevii: Unde vrei să mergi la facultate? Vrei să te întorci după?

O să rămâi surprins că toți au gândul la plecat. Pentru că NU ai o universitate a ta și e deja o afacere pentru proști, iar cel mai grav, locuri de muncă… stați să râd. Nu o să-ți stea nimeni în oraș când pricipalele locuri de muncă pentru tineri sunt în fabrici și atât? Nu o să vină investitori dacă forța de muncă o forțezi să-ți plece din oraș și le mai cereți oamenilor de afaceri și șpăgi.

Hai să ne bucurăm fals și să deschidem ochii. Câți dintre prietenii tăi sunt plecați și lucrează în Cluj-Napoca, București, Timișoara sau în străinătate?

PS: Vreau să-i felicit strict pe oamenii care au lucrat la proiect, nu politicieni și alți fomiști de atenție. Că domnul PRIMAR nu o făcut NIMIC și își freacă mâinile cu gândul la ce capital de imagine îi aduce munca unor tineri care o să-și ia o țeapă imensă când peste un an, doi, trei își vor căuta un loc de muncă, dar nu o să-l găsească în Baia Mare. Amin! ” a scris Zmenta de Facebook.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *