Monden

Omul cu cel mai mic creier din lume trăieşte în Maramureş. A împlinit azi 100 de ani

Lulu Ionescu, un senior găzduit la Centrul de Îngrijire și Asistență Poienile de Sub Munte, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, împlinește astăzi venerabila vârstă de 100 de ani.

Lulu Ionescu nu a intrat in Cartea Recordurilor, desi multi specialisti au ramas muti cand i-au facut analizele si au descoperit ca are un creier minuscul, fapt ce-l poate cataloga chiar drept omul cu cel mai mic creier din lume, au spus acestia cu ani in urma!
Lulu Ionescu este internat de peste 20 de ani in Azilul Poienile de sub Munte, iar singura lui familie o reprezinta asistentii care se ingrijesc de starea lui de sanatate.

La ceas aniversar, în Centrul de la Poienile de Sub Munte a fost astăzi o atmosferă de sărbătoare pentru că cei aproape 100 de beneficiari, alături de directorul general al DGASPC, Alina Coste Mădăras, personalul centrului și oaspeții sosiți de la Consiliul Județean Maramureș l-au aniversat pe Lulu Ionescu cu un tort și câteva cadouri surpriză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *