Cultura

O nouă stagiune ! Actorii teatrului Municipal Baia Mare revin pe scenă

“”Casa de pe Graniţă” este spectacolul care deschide noua stagiune a teatrului Municipal Baia Mare. Prima întâlnire cu publicul din această stagiune şi redeschiderea porţilor teatrului pentru are loc joi 7 septembrie de la ora 19.00, când se va juca “Casă de pe graniţa”.

”Un vis cu mis- revista” şi ”Edmond” sunt doar două dintre spectacole care vor putea fi vazute in acesta stagiune.

În ”Un vis cu mi-s cu revista” scheciurile, semnate de Mihai Maximilian, sunt valorificate teatral prin cameleonismul actorilor într-un spectacol în care varieteul seduce prin interpretările inspirate ale soliştilor vocali, prin valenţele coregrafice ale corpului de balet (de la dansul contemporan la french cancan), care sunt exploatate cu meticulozitate într-o compoziţie expresivă, iar produsul artistic este unul incitant în ambianţa de mare efect.” Spectacolul este programt pe 19 şi 21 septembrie .

Edmond, spectacolul care vorbeşte despre călătoria sinelui revine în 20 septembrie.

“Edmond” este o proiecţie a vieţii fiecăruia dintre noi. Mesajul este despre nemulţumirile difuze şi despre faptul cum simţim că viaţă se scurge pe lângă noi, că nu trăim. Acest fapt, unii îl numesc criză vârstei şi atunci firul narativ al vieţii fiecăruia dintre noi depinde doar de noi înşine şi de alegerile noastre. Piesă de teatru expune o călătorie în care tu te cauţi pe ţine însuşi , şi poate fi văzută în 20 , respectiv 23 septembrie pe scenă Teatrului Municipal Baia Mare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *