Monden

O cunoscută vedetă de televiziune a primit un cadou special din Maramureş

O cunoscută vedetă de televiziune din România a primit un cadou special din Maramureş. Este vorba despre Mirela Boureanu Vaida, care a primit câte un rând de straie tradiţionale pentru cei doi copii pe care îi are.

Foarte încântată de cadoul primit, vedeta a postat pe pagina personală de pe o reţea de socializare o fotografie cu hainele şi un mesaj de mulţumire. Din mesaj reiese că de fapt cadoul ar fi de la o altă vedetă, respectiv de la Vasilică Ceteraşul.

“@vasilica.ceterasu, multumesc din toata inima pentru straiele din Maramures!!!! Carla si Vladimir vor fi ca 2 papusele!!! 👌🤗😜 Sarbatori fericite!!!”.

Printre vedetele autohtone s-a lansat o adevărată modă. Tot mai multe adoptă straiele tradiţionale şi îşi îmbracă şi odraslele la fel.

Mirela Boureanu Vaida i-a ţinut locul Simonei Gherghe pe micile ecrane, după ce a născut . După opt luni de zile în care a prezentat emisiunea “Acces Direct”, ea va părăsi platourile pentru că din această lună Simona Gherghe va reveni pe sticlă.

Vasilică Ceteraşul este un cunoscut rapsod originar din Maramureş. Acesta s-a remarcat după participarea la showul de televiziune “Românii au talent”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *