Politica

Niculae Bădălău, petrecere cu lăutari și înjurături adresate Diasporei – VIDEO

Scandalurile se țin lanț în PSD în ultima perioadă. Cel mai recent în are ca persoanj principal pe senatorul Niculae Bădălău, președintele executiv al PSD. Acesta a participat la o petrecere cu lăutari care i-au dedicat o manea cu înjurături la adresa Diasporei.

Deputatul USR Claudiu Prisnel a publicat vineri pe contul său de Facebook un clip video în care susţine că, la o petrecere la care a luat parte şi senatorul PSD Niculae Bădălău, lăutarii faceau dedicaţii şi cântău “să vină diaspora, că noi ne p***m pe ea”. În filmare se aude cum melodia este dedicată PSD şi senatorului Niculae Bădălău.


“De la domnul Florinel, de la domnul primar, să țină aproape domnul primar. Sa-i dea Dumnezeu sănătate! Pentru nașul Nicolae Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, nășică, pot să cânt și eu o strofă, nu e porno, e un pic așa deplasată, pot? Că și aștia zic m…e PSD, să cântăm și noi ceva. Să vină diaspora, că noi ne pi…ăm pe ea. Să vină diaspora, că noi ne pi…ăm pe ea”, ţipa un lăutar.

 

Prezenţa liderului PSD la petrecerea nepoţelului său i-a încântat pe lăutarii care i-au dedicat câteva melodii. Fostul număr doi din PSD neagă însă că a fost prezent atunci când maneliştii i-au cântat.

Niculae Bădălău a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, că a fost o petrecere privată.

“Vizavi de obscenităţi, nu ştiu dacă mai eram acolo…nu aprob un asemenea limbaj, dar ştiţi foarte bine la o asemenea petrecere e greu să controlezi artiştii în textele lor. (…) n-am făcut nicio dedicaţie, nu aprob un asemenea limbaj, aţi participat toţi la evenimente de genul ăsta unde e greu să controlezi limbajul..şi dacă eram acolo, ce puteam să fac, să îi iau microfonul?”, a declarat Niculae Bădălău la România TV.

Bădălău a mai fost „eroul principal” al unor scandaluri recente. În urmă cu doar câteva zile, liberalul Anton Marin l-a acuzat pe liderul PSD că l-ar fi lovit la o nuntă.

 

 

2 Responses

  1. Badalau , zgomot si tragi apa de doua ori, pute ingrozitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *