Actualitate

Muzeul Viu. Elevi de la mai multe şcoli din Baia Mare au luat parte la „O Istorie a Mărțișorului”

În 1 martie s-a încheiat Tema „O Istorie a Mărțișorului” desfășurată în cadrul programului educațional Muzeu Viu, implementat de Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș.

Organizatorii aduc mulțumiri tuturor celor care au răspuns pozitiv la această provocare: clasei I de la Școala George Coșbuc, Baia Mare, învățătoarei Gabriela Câmpian, învățătoarelor Florina-Mihaela Nemet și Monica Liliana Papp împreună cu copii din clasele I și a II-a de la Școala Gimnazială Baia Sprie, elevilor de la Școala Dimitrie Cantemir din Baia Mare, clasa a II-a C alături de învățătoarea Monica Smical, clasa a II-a D îndrumați de Ioana Zubașcu, clasa a III-a B alături de Dana Cosma și elevii clasei a IV-a D, împreună cu Voichița Buda.

De la Școala Avram Iancu din Baia Mare, au participat copii din clasa III-a A alături de învățătoarea Ioana Coza și pe elevii claselor a IV-a A îndrumați de Luminița Bălan și clasa a IV-a B alături de Sonia Corpodean. Nu în ultimul rând micuților de la Grădinița de Artă alături de Simona Costin și Lucia Oltean, elevilor din clasa a II-a de la Școala Nicolae Iorga, Baia Mare, împreună cu Vanda Selek și Natalia Onișe și clasa a IV-a C de la Școala Nichita Stănescu, Baia Mare, însoțiți de învățătoarea Antonela Căprar.

Împreună au fost  realizate 262 de felicitări și mărțișoare, s-au scris rânduri frumoase pentru ziua Mamei și s-au jucat în spațiul special amenajat.
“Vă mulțumim din suflet pentru participare, că ne-ați adus primăvara în suflet și zâmbetul pe chip, suntem fericiți că vă avem alături și sperăm să ne revedem la activitățile viitoare”, au adăugat organizatorii, respectiv echipa Muzeului Viu: muzeograf Bogdan Bobînă, conservator Miorița Ștef, conservator Monica Ghiman, gestionar-custode Florentina Creț și Ancuța Bobînă, voluntar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *