Monden

A murit George Michael

Cântăreţul George Mihael a murit la vârsta de 53 de ani, la locuinţa sa, a anunţat impresarul artistului. „Cu o mare tristeţe, confirmăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George a murit în linişte, acasă, după Crăciun. Familia doreşte ca intimitatea să îi fie respectată în această dificilă şi emoţionantă perioadă şi nu va face alte comentarii”, a declarat acesta.

Circumstanţele morţii sale sunt încă necunoscute. Ambulanţa care a sosit la casa cântăreţului a constatat decesul la ora 15:42 (ora României). Poliţia spune că nu există circumstanţe suspecte privind moartea lui.

Cântăreţul, al cărui nume real era Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul carierei sa care s-a întins pe aproape patru decenii. Primul său album solo “Faith”, lansat în 1987, s-a vândut în 20 de milioane de exemplare şi a ocupat prima poziţie în topuri.Faima sa a crescut ca membru al trupei Wham!, cunoscut pentru hit-urile sale „Club Tropicana” şi „’Last Christmas”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *