Comunitate

EVENIMENT – Miss Universitaria, la cea de-a IX-a ediție

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” (LSPV) păstrează tradiția și organizează și anul acesta concursul de frumusețe ”Miss Universitaria”. Evenimentul, aflat la a IX-a ediție, va avea loc joi, 7 decembrie, începând cu ora 18:00, la Casa Tineretului din Baia Mare.

Scopul evenimentului este acela de a promova frumusețea și atuurile studentelor de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare. Anul acesta se vor bate pentru titlul de ”Miss Universitaria” un număr de 11 studente.

Acestea vor trebui să dovedească juriului nu doar că sunt frumoase, ci și talentate. Diversele probe ale concursului le vor testa atât eleganța și senzualitatea, cât și inteligența și originalitatea.

„Dorinţa noastră este să le aducem în faţa publicului pe cele mai frumoase şi talentate studente ale centrului nostru universitar. Având în vedere probele, fiecare concurentă va avea contextul potrivit să-şi evidenţieze atuurile. Vorbind despre caracteristicile necesare pentru câştigătoarea concursului nostru, trebuie să amintim că nu doar frumuseţea contează. Curajul, determinarea, talentul, creativitatea, atitudinea şi divertismentul vor face diferența.”, a declarat Alin Lucăcean, președintele Ligii Studenților ”Pintea Viteazul”.

Organizatorii au pregătit și alte momente artistice care se vor îmbina cu momentele dedicate participantelor. Gazdele evenimentului vor fi Alex Martari și Gavrilă. After-party-ul va avea loc într-un club din centrul vechi.

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet. Cei care doresc să participe la eveniment pot găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook a Ligii Studenților ,,Pintea Viteazul’’ și pe pagina oficială a proiectului ,,Miss Universitaria”.

Lista concurentelor:

navigate_before
navigate_next

***

Pentru mai multe detalii :

Ioana Grad, Secretar General Liga Studenților ”Pintea Viteazul’’

[email protected] ; 0740 511 446

Alin Lucăcean, Președinte Liga Studenților ”Pintea Viteazul’’

[email protected] 0752 323 109

***

Despre LSPV: Asociaţia Liga Studenţilor ”Pintea Viteazul” (LSPV) este o organizaţie non-guvernamentală şi apolitică ce are ca scop principal reprezentarea, apãrarea şi promovarea drepturilor şi intereselor studenţilor. LSPV este singura organizatie studenteasca din Maramureș care face parte din ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențesti din Romania), cea mai mare și reprezentativă federație de organizații studențești din Romania. LSPV reprezintă drepturile şi interesele studenţilor din Centrul Universitar Nord din Baia Mare în relaţia lor cu departamentul academic şi administrativ din cadrul CUNBM dar și a tuturor tinerilor pana în 35 de ani, din Baia Mare. LSPV apără și promoveazã interesele studenţilor atât în cadrul universitar cât şi în cel al societãţii româneşti.

Liga Studenților ”Pintea Viteazul’’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *