Actualitate Sport

Minaur în derivă. Se impune de urgenţă efectuarea unui audit intern la club

Modul defectuos în care sunt manageriate palierele financiar şi administrativ cer imperios efectuarea unui audit intern la Clubul Minaur Baia Mare.

Cu cât mai repede, cu atât mai bine, asta deoarece efectele pe care le propagă deciziile actualei conduceri au efect toxic asupra echipelor cu repercusiuni  directe asupra rezulatelelor obţinute în competiţiile sportive la care participă. Echipa masculină de handbal doar locul 9 în acest moment pierzând în deplasare la Bacău, o echipă de juniori, câștigând la un gol cu anonima Focșani pe teren propriu, echipa de fotbal pe locul 3, pe locul 1 fiind Recea cu buget mult mai mic.

Nostalgici, ne aducem aminte de vremurile în care HCM şi Minaur Baia Mare evoluau în Liga Naţională şi echipele participau în Champions League, având buget sensibil egal cu cel actual.

Poate ne explică aleşii locali  (dacă nu, o să explicăm noi) modul în care se cheltuie banul public pentru că rezultatele obţinute nu justifică risipa de fonduri.

Aşteptăm cu maxim interes efectuarea unui audit intern iar rezultatele să fie făcute publice. În acest timp  sunt tot mai frecvente și evidente ieșirile nervoase în public ale lui Marta. Oare are ceva pe conștiință?

Legenda nu merge mai departe, Legenda s-a împotmolit!

Foto: Facebook.com

One Response

  1. Domnul Marta impreuna cu echipa nu au aratat nimic comun cu handbalul.Disperarea a fost la cote inalte,dovada toate mijloacele folosite:simulari,presiune pe arbitrii,iesiri nervoase atit la conducatori cit si la jucatori.Jocul nostru a fost la intimplare,fara viziune,dar am avut noroc.In urmatoarele 3 etape nu ajunge norocul,e nevoie de altceva decit smecherii.Anul trecut am incasat o caruta de goluri la CSM Bucuresti,iar daca tactica va fi aceeasi,citez”jucam la siguranta sa nu luam 100 !!!”,sigur nu se sfirseste bine.
    Oricum speranta lui Marta si Fotonea este sa se retraga una din primele 8,asa ar putea bifa un nou obiectiv indeplinit.
    INTREBARE:daca directorul general,antrenorul principal nu reusesc sa ridice echipa macar un loc de la un an la altul,ce rost mai are sa cheltuim atitia bani ??Sunt destule proiecte in acest oras care au nevoie de fonduri.Firesc ar fi ca cel ce plateste sa aiba pretentii,asta bineinteles daca nu sunt in aceeasi GASCA !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *