112

Microbuz furat din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Negrești Oaș au depistat și indisponibilizat un microbuz marca Mercedes, în valoare de 10.000 de euro, care figurează, prin Interpol ca fiind furat din Marea Britanie.

În data de 25 mai a.c., la nivelul Sectorului PF Negrești Oaș, jud. Satu Mare, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de mașini furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 10.00, lucrătorii noștri au oprit în trafic pentru control, pe raza localității Cămărzana, un microbuz marca Mercedes Benz Vito, condus de către C. Ana de 40 de ani, domiciliată pe raza jud. Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra documentelor de călătorie şi verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că microbuzul figurează în baza de date Interpol ca fiind semnalat furat, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de aproximativ 10.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *