Administratie

Maramureșul primește bani de la guvern ! Vezi unde se duc sumele alocate

5646 mii lei alocați județului Maramureș pentru susținerea sistemului de protecție a copilului și centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap

Guvernul României a aprobat suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2017 pentru susținerea sistemului de protecție a copilului și susținerea centrelor publice pentru persoanelor adulte cu handicap, cu suma de 239.880 mii lei.
Prefectul Vasile Moldovan a declarat că suma a fost alocată din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pentru acest an, și alocarea acestora bugetelor locale ale unităților administrativ-teritoriale. Județul Maramureș a primit 5646 mii lei, din care 4118 mii lei pentru susținerea sistemului de protecție a copilului și 1528 mii lei pentru susținerea centrelor publice pentru persoanele adulte cu handicap, a mai precizat reprezentantul Guvernului în teritoriu. 


Ordonatorii principali de credite, răspund de modul de utilizare a sumei alocate, în conformitate cu dispozițiile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *