Monden

Maramureşul, destinaţia preferată a vedetelor de Crăciun. Ce VIP-uri şi-au petrecut sărbătorile în mod tradiţional – FOTO

Maramureşul rămâne destinaţia preferată a vedetelor pentru Sărbătorile de Iarnă. În fiecare an, de Crăciun, multe dintre persoanele publice din ţară, dar şi din străinătate aleg să petreacă în mod tradiţional.

Să nu vă miraţi aşadar când veţi da nas în nas la Budeşti, la Şuior sau la Sighetu Marmaţiei de vedete pe care le-aţi văzut până acum doar la televizor.

Elena Lasconi a petrecut la Şuior

Elena Lasconi este cea mai veche jurnalistă din ograda PRO-TV. A petrecut Crăciunul La Şuior, alături de prieteni. Aceştia au postat fotografii pe reţelele de socializare.

Nea Mărin a fost la Sighetu Marmaţiei

Marin Barbu, cunoscut de public drept Nea Mărin, cel pe care telespectatorii îl pot vedea în cadrul show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, a participat la Festivalul datinilor de la Sighetu Marmaţiei.

 

Eugen Tomac, Crăciun tradiţional la Budeşti

Liderul politic Eugen Tomac a petrecut tradiţional la Budeşti, alături de colegii de partid din Maramureş. Acesta nu a ezitat să îmbrace straiele tradiţionale în care s-a şi fotografiat. A participat la slujbele religioase din sat, alături de localnici.

Florin Chilian, mâncare din Maramureş

Chiar dacă nu a ajuns în Maramureş, Cântăreţul Florin Chilian s-a desfătat cu mâncare din zonă, ajunsă la el prin bunăvoinţa unui prieten căruia a ţinut să-i mulţumească public pentru bunătăţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *