112

Măcel în pădurea care duce la Izvoare – GALERIE FOTO ŞOCANTĂ

navigate_before
navigate_next

Imagini halucinante au fost transmise de catre un turist care trecea printr-o padure din zona Firiza -Maramures (drumul spre statiunea Izvoare), zeci de resturi de animale salbatice ucise in urma cu putin timp au fost abandonate in padure, departe de ochii trecatorilor si ai… legii, cel mai probabil actiunea apartine unui grup bine organizat de braconieri.

In timp ce facea fotografii, turistul a fost alungat din zona de un grup de vanatori care treceau prin zona si i-au interzis sa mai fotografieze. Din descrierea turistului reiese ca in zona mai erau si cateva piei de cerb, dar pe care nu a mai reusit sa le fotografieze. ANCBP va demara o ancheta privind clarificarea situatiei in care resturile de animale au ajuns in padure.

“Va solicitam sprijinul cu orice informatie care poate duce la clarificarea modului in care au ajuns resturile de animale in padure, turisti care au trecut prin zona si au sesizat masini sau persoane suspecte. De asemenea facem apel si catre localnici daca pot furniza informatii, asteptam eventuale informatiile in privat pentru a le proteja identitatea celor care pot furniza detalii”, spun reprezentanţii Asociatiei Nationale de Combatere a Braconajului si Poluarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *