Politica

Liviu Dragnea: România e foarte aproape de a avea poliție politică

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este de părere că România este foarte aproape de a avea poliție politică. Acesta a adăugat că își pune speranța în Eduard Hellvig, în ideea în care acesta va putea rezista tentațiilor și va avea o conduită potrivită la conducerea SRI.

”România este foarte aproape, încă nu e, este foarte aproape de a ne trezi într-un timp rezonabil cu o poliție politică, asta este o noțiune foarte grea. Nu suntem în situația în care să avem poliție politică, dar suntem foarte aproape de a avea așa ceva. Am mari sperante în Eduard Hellvig, directorul SRI, îl știu, are o concepție destul de modernă. Sper să reziste la orice tentație, pentru că tentațiile sunt foarte mari”, a declarat Liviu Dragnea, pentru Antena 3.

În plus, președintele PSD a spus că asupra unor instituții care ar trebui să fie independente se exercită foarte multă manipuilare și influență: “Există foarte multă manipulare și există foarte multă influență asupra unor instituții care ar trebui să fie total independente, pentru a ne da fiecăruia dintre noi garanția că în România, dacă nu greșești și dacă nu încalci o lege și dacă nu furi, poti să dormi liniștit”.

 

Sursa: aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *