Sport

LIGA 4 – Bradul Vișeu de sus, campioana de toamnă din seria Nord

Seria dedicată campioanelor de toamnă din liga 4, sezonul 2017/2018, a început cu analiza liderului din seria Sud, CS Minaur Baia Mare.

Azi a sosit rândul campioanei din seria Nord, ACS Bradul Vișeu de Sus. Cândva o prezență constantă în Divizia C, echipa din Vișeu de Sus este neînvinsă în turul campionatului.

Cu nouă victorii și un egal, Bradul a acumulat 28 de puncte și conduce seria Sud în dauna Recoltei Săliștea de Sus. Echipa din Săliștea de Sus are cu 4 puncte mai puțin. În meciul direct de pe 1 octombrie, Bradul s-a impus acasă cu scorul de 4-0.

Singura înfrângere a jucătorilor vișeuani din actualul sezon s-a consumat în etapa 2 din Cupa României, când au fost învinși de Zorile Moisei cu scorul de 1-10.

Doar 4 colege de serie au marcat în poarta Bradului în meciurile din campionat

În tur, liderul seriei Nord a marcat 37 de goluri și a încasat doar 7. Singurele echipe care au înscris în meciurile disputate împotriva Bradului sunt Iza Dragomirești, Avântul Bârsana, Salina Ocna Șugatag și Remeți.

Chiar dacă s-a instalat pe fotoliul de lider, clubul din Vișeu de Sus nu are cel mai bun atac din serie. Într-un clasament al productivității, compartimentul ofensiv al Bradului se situează abia pe locul 3. Pe primele locuri sunt Recolta Săliștea de Sus și Avântul Bârsana cu 49, respectiv 47 de goluri marcate. Veciunca Nicolae, cel mai prolific marcator din tabăra Bradului, are 9 reușite, în timp ce golgheterul seriei, Iuga Grigore (Recolta), se poate lăuda cu 19 goluri.

Lot de 18 jucători rulat în prima parte a sezonului

Antrenorul Ciolpan Ioan a utilizat următorul lot: Bâtcor Vasile, Ciolpan Ioan, Fălcușan Cristian, Galbin Ioan, Mihali Ionuț, Moroșan Ovidiu, Popan Daniel, Popp Grigore, Toma Alin, Vasile Florin, Veciunca Nicolae, Țicală Ionuț, Nicolae Cosmin, Rad Lazăr, Lică Octavian, Brana Gheorghe, Bodiu Ștefan, Moldovan Dumitru.

Robert Bandi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *