Administratie

La colinda cu microbuzele scolare

Ma gandesc la lacrimile de crocodil aparute pe la coltul ochilor de primari maramureseni la momentul cand cerseau microbuze scolare pentru elevi. Apareau pe la tv, inconjurati de elevi infrigurati si plouati, cersind la Dragnea microbuze scolare.

La astea gandesc de doua saptamani, vazand circuitul microbuzelor scolare prin parcarea de la Consiliul Judetean Maramures si Institutia Prefectului.

Deci, asadar si prin urmare, aceiasi primari plangaciosi apar, acum, pe la usile mai marilor de prin Palatul administrativ din resedinta judetului cu atentiile specific Craciunului si cu corul de colindatori. Colindatori veniti prin Baia Mare, nu cu masina personala a primarului sau pe baniii lui, ci cu microbuzul scolar, pe bani publici! Asta in conditiile in care toate microbuzele sunt inscriptionate cu TRANSPORT ELEVI! Am intrebat unul dintre soferi daca oamenii pe care ii transporta sunt elevi. A ridicat din umeri!
O fi bine, o fi rau? Cine sa le mai numere! Doar ii colindam pe potentatii zilei! La anu, banii vor veni inapoi inzecit ca sefu nost o sa isi aduca aminte de plocoane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *