Cultura

“Joc în sat”, un spectacol realizat de Ansamblul Naţional Transilvania. Când va avea loc spectacolul

“Joc în sat”, este primul eveniment propus de artiştii de la Ansamblul Naţional Transilvania în acest an. Evenimentul, cu repetiţie, este programat pentru data de 30 ianuarie.

“Începem cu forte proaspete Noul An si vă aducem în prima lună un spectacol de gală ocazionat de Praznicul Sfinților Trei Ierarhi: Vasile, Grigore și Ioan. Artiștii care vor urca pe scena Teatrului Municipal Baia Mare, își doresc să vă aducă în suflet bucurie prin muzică și dans, culoare și lumină, vers și costume.
O sărbătoare de zile mari pentru cei care poartă frumoasele nume românești: Vasile, Grigore și Ioan, cu artiști dragi: Ionelea Moruțan, Ioana Pricop, Grigore Gherma, Andrada Bârsăuan, Ionuț Sima, Livia Neag Nistea, Marian Buzila, Florentina Vlad, Antonela Șofineț, Sonia Rațiu, Vlăruț Roman, Ionuț Teudan!
Din motive organizatorice vom susține două spectacole, primul incepând cu ora 16.00, iar al doilea cu ora 19.00”, spun organizatorii.

Biletele se pot procura de la sediul Ansamblului de pe bulevardul Traian, nr. 8, Baia Mare, zilnic intre orele 08.00-18.00.

“Vă asteptăm cu drag să petrecem împreună cu bucurie și să îi sărbătorim pe cei care sunt botezați cu numele celor trei Sfinți Vasile, Grigore și Ioan”, mai spun organizatorii care promit un spectacol de zile mari.

One Response

  1. Buna ziua! As dori sa stiu daca mai sunt bilete la spectacolul de duminica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *